Editie 32 - 'Onbegrensd Parels Klassiek'
18 september - 16 oktober 2020
Het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen creëert jaarlijks concertzalen achter de dijken op bijzondere of verrassende locaties in het landje apart, gesitueerd in de periferie van de mooie kunststeden en concertzalen in Vlaanderen en als festivalthema voor de 32e editie kiezen we:
“Onbegrensd Parels Klassiek”.
Met haar landelijke en grensoverschrijdende uitstraling rangschikt het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen zich met trots tussen de bekende klassieke muziekevenementen in West-Europa, geniet het een grote reputatie in binnen- en buitenland en is het van vaste waarde op de Zeeuwse Cultuur Agenda. Jaarlijks kunt u er genieten van grote symfonieorkesten, kamerorkesten, ensembles, solisten en winnaars van nationale- en internationale muziekconcoursen.
Onder de knop geweest krijgt u een indruk van de afgelopen edities.
Maar kom dit jaar gewoon eens ontdekken hoe modern klassiek kan zijn. U bent van harte welkom!

Helaas!! De aangescherpte maatregelen en daarin de beperking van 30 bezoekers maximaal resulteert erin de nog resterende 2 concerten te annuleren en/of in het gunstige geval te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum in 2021.
Hiermee nemen we als Festival onze verantwoordelijkheid om sociaal verkeer/contacten te vermijden. Ofwel: geen onderdeel te kunnen worden van het probleem.
De bezoekers/kaarthouders worden momenteel geïnformeerd en alle Festivalsponsors worden geïnformeerd.
 Mogen wij op uw begrip rekenen voor deze door overmacht te moeten nemen maatregelen?
Helaas kwamen eerder al de concerten op 4 oktober van Jan-Willem Rozenboom en van Nord West Deutsche Philharmonie op 10 oktober vervallen.
De overige concerten hebben we in het Scheldetheater te Terneuzen kunnen onderbrengen, behalve Duo Bilitis in de Hof te Zande Kerk in Kloosterzande.
Wie reeds kaarten heeft gekocht voor geannuleerde concerten wordt ingelicht over gepaste compensatie.