Beste Concertbezoeker,

In deze periode van afstand en verlangen naar samenzijn, zijn we ervan overtuigd dat een concertbezoek een positieve ervaring naar ontspanning zal zijn.
En dat doen we het beste samen met u!
Wij gaan met ons festivalteam tot het hoogst haalbare om u een corona-proof en veilige festivalervaring te bieden en vatten dit samen in een ‘protocol’ op basis van richtlijnen RIVM, advies van de Rijksoverheid en Ministerie van OCW. Tevens voegen we wat festival-informatie toe.   ​​​​​
- Op de verschillende concertlocaties wordt u ontvangen door ons festival vrijwilligersteam. 
- Op de concertlocaties plaatsen we desinfecteer modules met handgel; zeeppompjes en papieren handdoekjes zoals dit nu overal gebruikelijk is.
- We beschikken over mondkapjes indien deze gewenst zijn.
- We houden een looproute aan naar de zitplaatsen en uw zitplaats wordt door de vrijwilligers aangewezen.
- We houden een looproute aan vanaf de zitplaatsen naar de uitgang.
- Bij binnenkomst of verlaten, van de zaal houden we de preventieve afstand van 1.5 meter aan.
- Alle concerten zijn zonder pauze maar worden twee keer uitgevoerd om de beperking aan benutte zitplaatsen ( = m² ) wat te compenseren en meer concertbezoekers de kans te geven te komen genieten van ‘Onbegrensd Parels Klassiek’. En de entreeprijzen zijn hierop naar billijkheid aangepast.
- Tussen de concertuitvoeringen worden weer hygiënische maatregelen getroffen.
Kortom:  
‘SAMEN MET U CREEREN WE ONZE CONCERTZAAL ACHTER DE DIJKEN’
Voor vragen kunt u terecht bij onze festivalvrijwilligers of stel ze per email naar info@festival-zvl.nl  ​​​​​​​
Algemene richtlijnen van het RIVM
Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden Celsius). Blijf thuis tot je volledig hersteld en 24 uur klachtenvrij bent.
Blijf thuis als iemand in jouw huishouden een van de volgende (ook milde) symptomen heeft: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden Celsius). Blijf thuis tot iedereen volledig hersteld en 24 uur klachtenvrij is.
Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Aangezien je tot veertien dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot veertien dagen na het laatste contact. 
Back to Top