Concertgebouw 
Chamber Orchestra 
Zondagmiddag 15 oktober, 15 uur
Ledeltheater, Oostburg
Entree: € 29,50 (inclusief pauzedrankje)

Programma:
O. Respighi: Il Tramonto
L. van Beethoven: Cavatina
P.I. Tchaikowsky: 5 liederen
E. Chausson: Chanson Perpétuelle
A. Dvorak: Serenade for strings

Solisten: 
Christianne Stotijn, mezzo sopraan
David Kuijken, piano

Het Concertgebouw Chamber Orchestra CCO werd in 1987 opgericht en is samengesteld uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest uit Amsterdam. Het Concertgebouw Chamber Orcestra  verleende haar medewerking tijdens belangrij­ke nationale gebeurtenissen zoals de inhuldigingsplechtigheid van prinses Beatrix tot koningin der Nederlanden (30 april 1980) in de Nieuwe Kerk te Amsterdam en tijdens het bezoek van president Bush van de Verenigde Staten aan Nederland in 1989. Ook werd medewerking verleend tijdens de huwelijksdienst van Kroonprins Willem-Alexander en Maxima in de Nieuwe Kerk op 2 februari 2002.
Het CCO wordt jaarlijks uitgenodigd door de grootste Nederlandse podia zoals het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam en Tivoli/Vredenburg in Utrecht.  Het buitenland toont eveneens grote belangstelling voor het Concertgebouw Kameror­kest. In de afgelopen seizoenen vonden tournees plaats naar o.a. Turkije, Zuid- Amerika, Spanje en België. In Duitsland spelen zij doorgaans 5-10 concerten per jaar  met grote  internationale solisten.

De pianist David Kuyken maakte al tijdens zijn opleiding zijn debuut in de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam en in de Queen Elizabeth Hall in Londen, alwaar hij studeerde bij Peter Feuchtwanger. Hij was prijswinnaar op het Internationale Pianoconcours te Santander in Spanje. Hij ontving daar ook de prijs voor de beste interpretatie van hedendaagse muziek.
David Kuyken is hoofdvakdocent piano aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij ook hoofd is van de afdelingen voor toetsinstrumenten en jong talent en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij is een veelgevraagd jurylid, gastdocent aan het Centraal Conservatorium in Beijing en geeft regelmatig meesterklassen in binnen- en buitenland.

Mezzosopraan Christianne Stotijn werd geboren in Delft en studeerde viool en zang aan het conservatorium van Amsterdam. De dirigent Bernard Haitink heeft een grote invloed gehad op haar muzikale loopbaan. Onder diens leiding zong zij met orkesten als Het Koninklijk Concertgebouworkest, Boston Symphony Orchestra, Chicago Symphony Orchestra en London Symphony Orchestra. Sinds 2014 leidt Christianne Stotijn de Udo Reinemann International Masterclasses te Brussel. Sinds 2021 is Christianne Stotijn als zangdocente verbonden aan de Hochschule für Musik, Würzbura.
David Kuyken
David Kuyken
Christianne Stotijn
Christianne Stotijn